Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
277

The Work
&
Corona

Welkom

Wat leuk dat je interesse in de online training The Work & Corona. 
Hieronder vind je een korte beschrijving van alle modules. 

Vervolgcursussen

In de online basistraining The Work – De Basis, wordt de theorie van The Work volledig uitgelegd. Na deze basistraining kun je aan deze vervolgtraining beginnen.

Als je de vier vragen en omkeringen van Katie eenmaal in de vingers hebt, ben je goed voorbereid op de vervolgtrainingen. In deze vervolgtraining komen specifieke onderwerpen en nieuwe oefeningen aan bod waar je The Work kunt toepassen. De basis van The Work wordt in deze training niet meer uitgelegd.

Zelf The Work toepassen

The Work & Corona is, net zoals alle andere online trainingen, onderverdeeld in 10 modules. Elke module heeft een eigen insteek en bestaat uit verschillende oefeningen. Doel van de verschillende oefeningen is helder krijgen welke belemmerende gedachten jij hebt en hoe je er vervolgens zelf The Work op kunt toepassen.

Schrijvend de cursus door

De 10 modules van The Work & Corona hebben een bepaalde opbouw. Ik raad je aan om de chronologische volgorde aan te houden. Ik heb ze zo gemaakt dat je één module per week kunt maken. Dat betekent dat je de hele training in 10 weken kunt doen. Maar de snelheid waarmee je door de training gaat, is aan jou.

Deze online training is jouw theorie en leidraad. De oefeningen maak je met pen en papier. Katie zelf raadt ook altijd iedereen aan om The Work schriftelijk te maken. Dus ik zou zeggen: gebruik een mooi schrift om alle oefeningen in bij te houden.

BONUSJES

Ik heb enkele bonusjes voor je:

1) Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online training ‘The Work & Corona. Met jouw aanmelding van de basistraining heb je een persoonlijke inlogcode gekregen voor de Vier Vragen Academy. Deze training is vanaf nu onbeperkt beschikbaar; er zit geen tijdslimiet aan.

2) In de Academy vind je ook de werkbladen van Byron Katie die je nodig hebt om The Work te kunnen toepassen. Vanaf nu hoef je niet meer te zoeken, je hebt ze ALTIJD bij de hand. Een soort one stop shop.

De 10 modules

Hieronder kun je de modules vinden van deze training. Training aanschaffen? Klik dan op de knop:

1. Oordeel Over je Naaste

Hoe kun je het Oordeel Over je Naaste werkblad gebruiken op het onderwerp corona? Je leert in deze module hoe je corona als naaste kunt zien.

2. Associaties met corona

Onbewust en bewust hebben wij de afgelopen jaren aannames en oordelen over corona ontwikkeld. Hoe is het mogelijk om deze projectielens schoon te maken? Dat word in deze module uitgelegd.

3. Wanneer The Work op corona niet werkt

Er zijn momenten dat je met The Work vast loopt. Hoe kan dat? En wat moet je er aan doen? Deze module geeft je de tips en oefeningen.

4. Drie zaken van Katie

Wiens zaak is corona?
Three kinds of business van Katie, zijn de drie zaken van Katie. Deze worden in deze vierde module uitgebreid uitgelegd.

5. Heb je lot lief

Soms kunnen gedachten zoals ‘Het is oneerlijk!’ en ‘Ik kan dat niet aan!’ ons verlammen. Je maakt in deze vijfde module een stap naar liefhebben van de werkelijkheid zoals ze is.

6. Universele Gedachten

Elk mens heeft Universele Gedachten die als een heilig huisjes als ons fundament fungeert. In deze module onderzoek je jouw heilige huisjes.

7. The Work & Realiteit

Als je de huidige realiteit bekijkt, is het soms moeilijk te bedenken dat het onderhevig is aan The Work.
Je gaat leren The Work zonder agenda toe te passen.

8. Wie zou je zijn zonder die gedachte?

Hoe is jouw leven met corona voor je zonder al je gedachten over deze tijd? In deze module duik je daar in.

9. Omkeringen

Je gaat in deze module speciale omkeringen gebruiken, waardoor omkeringen een extra dimensie voor je krijgen.

10. Dankbaar voor corona

Hoe je dankbaarheid voor corona kunt ervaren, is de laatste module. Tevens ga je onderzoeken wat corona jou brengt.